Alıntı:
Orijinal metin 3.boyut tarafından gönderilmiş
Hocam yine döktürmüşsünüz..her zamanki gibi jan janlı, caf caflı, ışıl ışıl, pırıl pırıl  ...Nacizane bir kaç görüşümü belirtmek istiyorum.
1-İlk görsel ve takip eden görsellerde tavandaki çıtalar havalandırma içinmi kullanıldı? Eğer havalandırma için kullanıldı ise ahşabın çalışması nasıl engellenecek?..
|
Sevgili 3. Boyut ;
Teşekkür ederim.
Gelelim cevaplara ;
Tavandaki çıtalar görsel. Havalandırma veya menfez gizleme gibi bir amaçları yok.
Alıntı:
|
2-İlk görseldeki bankonun üzerindeki yatakodası abajuru yerine başka bir aydınlatmamı olmalıydı acaba veya gereklimidir oraya bir aydınlatma?
|
Ordaki abajur benim en çok sevdiğim öğelerden biri kaldırınca alan çok simetrik ve tanımsız gibi geldi bana. Bu yüzden bence gerekli. Olmaması ölüm müdür ? Değil elbette ama ben çok sevdim
Alıntı:
|
3-Lambri dışındaki duvar kaplamaları travertenmidir?
|
Duvar kaplamaları benim piyasada pek görmediğim bizim teorik olarak tasarladığımız ama pratik olarak hiç uygulamadığımız bir malzeme.
Kısaca anlatmaka gerekirse kalıp yardımı ile mineral kum ve polyester döküm yapılıp kalıp alındıktan sonra kumlama işlemi ile yüzeyin pürüzlü hale getirilmesi ve kullanılan elek değerli mineralin yüzeyden algılanması.
İlginç bir görüntü ortaya çıkmasının yanında istediğimiz boyda ve sabitlediğimiz bir en değerinde döküm yapabileceğiz. Birde iki boy malzeme arasında geçme bir sistem uygulayabileceğiz.
Alıntı:
4-Kaplama oyunu (suyuna-sokrasına) biras ortamı karıştırmamış mı?
|
Bence karıştırmamış. Sizce karıştırmış. Göreceli bir durum sanırım. Yatay bölümleme çok fazla var zaten bütün ahşaplarda tek düze devam ederse bence daha kötü bir durum ortaya çıkar.
Alıntı:
|
Yorumlarımı yanlış anlamamanızı umut ederim. Elinize sağlık..
|
Sevgili 3.Boyut yorumlarını yanlış anlayacağım kişiler var ama siz onlardan değilsiniz. Yaptığınız yorum için çalışmayı incelemiş üzerinde düşünmüş ve zaman ayırmışsınız. Sorunları ortaya koymuş nedenlerini istemişsiniz somut bir eleştirinin yanlış anlaşılması pek mümkün değil sanırım.
Sizde bir emek vermişsiniz. Çok teşekkür ederim.