|
Neler diyorsunuz siz yahu???
Garip garip terimler, yanlış kelimeler.
Daha doğru dürüst Türkçe kullanmadan "ütopya" "disütopya" nedir bu yahu.
Ütopya çağırıyorsunuz ama gelen bence gaipten geliyor ve ütopya değil gelen.
"İntibağ"
"herkez"
"çılız"
Bunlar sadece bir kaçı. Asıl ben sizin bu şekilde yazılarınızdan ve herşeyi bilir tavırlarınızdan pek rahatsız oluyorum. Üzerine böyle garip kelimler kullanan biri beni ve tüm "referans çerçevimi" bir çırpıda özetliyor.
Siz kimsiniz asıl? Ya da daha doğrusu kendinizi ne zannediyorsunuz? Size ne gibi "emel" muhasebesi yapmak zorundayız. Bana "sayın" demiyorsunuz. Demeyin olsun varsın. Sizden gelmesi önemli değil. Önemli olmadan bilmeden etmeden beni "Garip ve üstü kapalı emeller"i olan birisi yaptınız.
Size ne tür açıklama yapmaya borcum var.
Uzun uzun yazdım. Sizin birey ve tekil olduğunuzu anlamak için bu tür kayıt sistemi kuruldu diyoruz. Anlamaya niyetiniz yok. Bize saçma sapan kötülükler içerdiğimiz konusunda kuruntularınızdan bahsediyorsunuz. Lafını etmedim -ama artık size müstahak- "Paranoya" düzeyinde bir haliniz var bence. Bizi bile gizli emellerin adamı yaptınız. Size secerimi vermek zorundaymışım.
Yok yahu.
Haddinizi bilin. Beğenmiyorsanız ve sanırım sadece T.C. Kimlik numarası istendi diye şimdi siteden çıkınız. Üyeliğinizi sildirmiş olursunuz.
Açıkçası sizinle uğraşmak yerine daha iyi bir mimarlık hizmeti vermeye çalışsa iyi olacak yöneticiler ve Forum.
Daha da cevap verin ya da vermeyin bize güvenmeyen, gizli emel sahibi kılan birini değerli bulmayacağım ve kaale almayacağım.
Budur.
|