Tek Mesaj Görüntüle
Eski 13-02-2008, 16:41   #35
USTABASI
Arkitera Üyesi

USTABASI'in Avatar'ı

forumdan ihrac

Alıntı:
Orijinal metin ayasofya tarafından gönderilmiş Mesajı Görüntüle
ESNEK????

Çözüm basit "Verilen kurala uymayan devamlı suretle bu kuralları dikkate almayan buna itirazı olan üye ihrac edilir". Demokratik değil belki ama forum ancak böyle devam edebiliyor.

Merhaba Ahmet Bey,

ben kendi istegimle forumu terketmis bulunuyorum fakat ben terketsemde sizin tarafinizdan bir iptal islemi yapilmadigi icin tek taraflida olsa iliski korunmus oluyor.

Bir keresinde ömer yilmaz ihrac islemi olmadigini söylemisti ancak bu gün tesadüfen sizin yazim kurallariyla ilgili yazilarinizdan birinde yukaridaki ifade gözüme ilisti yani ihrac islemi varmis dolayisiyla bu islemi benim icin yapmanizi rica ediyorum

kural derseniz zaten uyma sansim yok
konum olarak zaten ÖTEKI olmus durumdayim aslinda pratik olarak ben sizin icin su anda PERSONA NON GRATA durumundayim.

dolayisiyla su yukarida alinti yaptigim cümlelerinize istinaden her iki forum ismiminde iptalini rica edecegim,

1. Mesut Tanyel
2. USTABASI

Forum hakkinda söylenecek cok sey var ancak hic bir anlami yok
sizlere basarilar diliyorum
bakarsiniz bir platformda karsilasiriz

iyi günler

Dipl.-Ing. Architect
Mesut Tanyel

Not: Ünvan kullanimi konusunda ömer yilmaz bir forum üyesine azarlar tarzda hitap etmisti sadece bu konuya dikkat cekmek icin protesto anlaminda bu defa ünvanimla yazdim, ne günlere kaldik degilmi ünvani kullanmak bile bir protesto araci olabiliyor

Yüz yüze olmadigimizdan yazinin icindeki espriyi ancak kelimelerle ifade etmek durumundayim
USTABASI offline