|
Sayın Mesut Tanyel,
Tutarsızlığınızı sürdürüyorsunuz.
Kendinizi bana özel mesaj atarak rica da bulunacak kadar yakın görüyor ama son derece iyi niyetle yazılmış "sevgili" ön ekine bile takılıyorsunuz.
"Şube" tarafında olmadığınızı vurguluyor ama Arkitera Forum'u "karşı tarafın siyasi gazetesi" olarak betimliyorsunuz.
Eleştiri kabul etmediğimiz savını sürekli yinelerken eleştiri üzerine eleştiriyi bu ortamlarda yayınlıyorsunuz; "Şube"nin benzer ortamları neden yok diye düşünmüyor, Arkitera'ya oranla çok daha kamusal olmak zorunda olan "Oda" yayınlarından neden yararlanmadığımızı sorgulamıyorsunuz bile.
Neyin tarafı olduğumuzu anlamamakta ısrar ediyor, önceki onlarca mesajımda yazdıklarımı bir çırpıda yok sayarak "Türkiye'nin Mimarlık Yayını" sloganına yorumunuzu getiriyorsunuz. Keşke seçimlerde iki taraf olsaydı da ben de tarafsız kalsaydım. Sizin için bir daha yazıyorum: Şube seçimlerinde sadece bir mimarlık tarafı vardı. Karşı tarafı mimarlık tarafı olarak görmüyorum. Nedenlerini yazmıştım size. Sonuçta burası Mimarlar Odası Seçimleri tartışmasının yeri değil. Arama yaparak bulabilirsiniz konu içinde.
Saygılarımla,
Ömer Yılmaz
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz.
Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm.
|