|
bir kac söz
cevap yazsami yazmasammi ?
hata nerdeydi ?
1- sizin elestiri kabul etmez tutumunuzu bir an icin unuttum herseyin normal bir ortamda bulundugu zanniyla yazdim demekki yanilmisim
2- ticari site oldugunuzu sanmistim cünkü ticaret adami cok farkli düsünür
orda da yanilmisim tüccar yaninizin olmadigini böylece gördüm
3- herkesin yeterli zakaya sahip oldugunu biliyorum kimsenin zekasini kücümsemem ancak bu satirlar benim icinde aynen gecerlidir karsimdaki insanlardan aynisini beklerim
mesela: dünya dönüyor ve 2 x 2= 4
4- burada degilde mimarlik tartismalarinin oldugu bölüme yazmistim cünkü bütün firtina orda kopuyordu
yani buraya uygun görsem bastan burada yazardim
5- oda yöneticisi degilim, odadakilerle akrabalagim yok; acep hangi hatayi yaptimda bu fikre kapildiniz bunu cözemedim
6- tarafli oldugunuzu biliyorum ve bunu garip görmüyorum
tabi bu durumda karsi siyasi görüsün gazetesine acik mektup yazmak gibi bir durum olusuyor
7- taraf olmaniz hesabiyla "Türkiyenin Mimarlik Yayini" slogani ne kadar kapsayici ?
ben olsam hangi tarafin mimarlik yayini oldugunu yazardimveya bu konuda ne düsünüyorsunuz bilmek isterim tabiki cevap vermek zorunda degilsiniz
8- Ben sizlere daima SiZ diye hitap ettigim halde bu yazinin akabinda yönetici sifatinizla bana SEN diye hitap etmenizi (AYASOFYA) ne yönetici sifatiniza, ne ögretim üyesi sifatiniza, ne ev sahibi sifatiniza ne de toplum geleneklerine yakistiramadim , siz kendinize bu tavri yakistiriyormusunuz ?
selamlar
ben sizin gibi sevgiler yazamiyacagim cünkü bu tavrinizi asla sevmedim
diplomatik davranma ihtiyaci da hissetmiyorum
9- cok yazik
|