Tek Mesaj Görüntüle
Eski 02-02-2008, 12:11   #17
ayasofya
Yönetici

ayasofya'in Avatar'ı

Blog Mesajları: 16
Ön notlar:
1- Beğenseniz de beğenmeseniz de Türkçe karakterlere dikkat etmek zorundasınız. Bu forumun kuralı böyle. Üye olurken kabul ettiğiniz metinde bulabilirsiniz detayları.
2- Dilde düzgünlük önemli. Sizin gibi karşı olanlar var ve örneğin "v" yerine "w" yazmak isteyenler de var. O zaman ne olacak. "Ben giyinmenin saçma olduğunu düşünüyorum" diyerek çırılçıplak mahallede dolaşabilir misiniz?. Dolaşamazsınız. Başkaları sizden rahatsız olur. Aynı şekilde canım istemiyor diye burada da istediğiniz gibi yazamazsınız.

BAŞKA forumlardan örnekler verip duruyorsunuz. Şahane.
Biz de size kendi forumumuzdan örnek veriyoruz. GÖRMEZDEN GELİYORSUNUZ. Bizim forumumuzda da mimari konuşulan konular var dedik. Hala başka forumlardan örnekler veriyorsunuz. Ne anlama geliyor ki?

Bu forumu izole edebilirdik. Reklamları izole ettiğimiz gibi. Foruma devamlı suretle reklam veriliyor hem de alakasız konularda. Onları hemen siliyoruz görmüyorsunuz bile. Mimari olmayan herşeyi her konuyu silerdik. Acaba bunu biz ya da kullanıcılar ister miydi? Yani forum gemel bir kullanım sunar size özel bir yer değil ki.

Hah böyleyken nasıl oluyor da bu forum için "Körler ve sağırlar birbirlerini ağırlar" diyebiliyorsunuz. Bu bana bencilce geldi biraz. Bu konuda itirazımızı beyan ettiğimizde ise yine biz kötü oluyoruz.

Kurallar belli, forum belli.

Sorumu yineliyorum. Mimari konularda yazdınız da sizi ENGELLEYEN OLDU MU? Cevap verirseniz memnnun olurum.

Eğer derdiniz salt mimari üzerine konuşmak ise burada zaman kaybedeceğinize mimari konulara yazınız. Kendinizle çeliştiğinizi belirtmek durumundayım.

Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler?

Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler

TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ
ayasofya offline   Alıntı Yaparak Yanıtla