Tek Mesaj Görüntüle
Eski 01-02-2008, 15:41   #12
USTABASI
Arkitera Üyesi

USTABASI'in Avatar'ı

Alıntı:
Orijinal metin ayasofya tarafından gönderilmiş Mesajı Görüntüle
Körlerle sağırların birbirini ağırlaması hoşunuza gitmiş ki 4 yıldır forumu izliyorsunuz.
aslinda pekde haksiz sayilmazsiniz ama görüs bildirme konusuna gelince sizinle ayni fikirde degilim 4 yil icinde yazdigim yazi sayisi henüz 30 bile degil , neden acaba ?

duymak istediginiz seyleri yazdigimizda sorun yok ama en ufak karsi görüs geldiginde buna bir sürü olumsuz anlam yükleyip insanlarin üzerine gidiliyor

forumlarda moderasyon yok bilakis yönetim var zaten sizde kendinize yönetici diyorsunuz ya
neyse yönetici olmak hocalik yapmaktan daha iyidir fakat yinede moderatör olmanizi tercih ederdim

foruma en yakisani moderatörlüktür aksi takdirde diktatörlük olur diye düsünüyorum

körler sagirlar birbirini agirlar dememdeki amac buydu yani bir tür al gülüm ver gülüm muhabbeti.

karsi görüslere pekde tahammül olmadigini görüyorum yada kral ciplak deyip saldirilara hazir olmaniz gerekiyor ama ne gerek var o kadar isin gücün arasinda birde kavga etmeye zamanim yok dogrusu
kavga etmemek adina bana uymayanlarida onaylamam söz konusu degil

o yüzden arcihturk hakli demistim ve bu düsüncemi halen muhafaza ediyorum

mesela mimarliga yol acin forumunda yöneticinin ne kadar agresif bir tutum icinde oldugunu görmemek icin kör olmak lazim

bu satirlari rekabet veya husumet olsun diyede yazmadigimi belirtmek zorunda kaliyorum dikkat ederseniz halen diplomatik bir dille yazmak geregini hissediyorum saldirilardan korunmak icin

architurk e tekrar hak verdigimi belirtiyorum

burasi bir düello alani degil demis son derece dogru bir tesbit ama gel görki gercek durum maalesef farkli

ben aslinda mimarlik yazip mimarlik konusmak istiyorum fakat konu baska mecralara sürüklenip duruyor
umarim bu son yazim olur bu anlamda

maalesef burada arzu edilmedigi üzere karsi görüs belirttim üzgünüm

En son USTABASI tarafından düzenlendi : 01-02-2008 16:05. Nedeni: ilave
USTABASI offline   Alıntı Yaparak Yanıtla