Tek Mesaj Görüntüle
Eski 26-01-2008, 21:24   #204
Omer Yilmaz
Yönetici

Omer Yilmaz'in Avatar'ı

Omer Yilmaz is on a distinguished road
Yarın yapılacak İstanbul Şube'si seçimlerinde katılımın rekor olacağını kestirmek zor değil.

Son bir kaç gündür Mevcut Şube'nin her türlü olanağı hem ahlak dışı hem de kanunlara aykırı bir şekilde kullandığını hep birlikte izledik. Bu olanaklar kullanılarak basit bir seçim rehberi hazırlaması gereken şube yönetimi -yine- son derece ahlaksız ve futursuzca karalama yapmaktan, arasının son derece açık olduğu bilindiği halde "düşmanımın düşmanı benim dostumdur" mantığı ile hareket ederek tuhaf durumlar yaratmaktan geri kalmadı. Ama asli görevlerini -yine- yerine getirmedi.

Mevcut Şube Yönetiminin yerine getirmediği onlarca kamusal sorumluluktan önemli bir tanesi üyelerinin seçimlere katılımını ve kusursuz bir şekilde oy kullanmasını sağlamak kuşkusuz ki.

Arkitera.com yarın seçimlerde oy kullanacak mimarlar için küçük bir rehber yayınladı; şu linkten ulaşabilirsiniz: Mimarlar Odası Seçimlerinde Oyunuzu Nasıl Kullanacaksınız?

Bu mesajın ardından da tuhaf mesajlar göreceğiz. Önemli değil. Irkçı ve son derece tutucu bu yönetim yarın artık sonsuza kadar tarih olacak...

Bir büyüğümün dediği gibi BU GECE "ŞUBE"NİN BACASINDAN DUMAN TÜTÜYOR...
Eklenmiş İmajlar

Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz.

Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm.
Omer Yilmaz offline   Alıntı Yaparak Yanıtla