Tek Mesaj Görüntüle
Eski 26-01-2008, 02:51   #170
Omer Yilmaz
Yönetici

Omer Yilmaz'in Avatar'ı

Omer Yilmaz is on a distinguished road
Ekşi Sözlüğün de yavaş yavaş durulduğu andır:

Alıntı:
Orijinal metin mortalenergy tarafından gönderilmiş
80'lerin ikinci yarısından: koşuuun, dalan'ın adamları odayı ele geçiriyor, şimdi birlik zamanı odayı ele geçirmelerine izin vermeyelim...
90'lar dan bir kesit: koşuuuun refahlılar birlik olmuş odayı ele geçirecek, şimdi birlik zamanı odayı ele geçirmelerine izin vermeyelim...
ve
2000'ler: koşuuun: akp odayı ele geçirecek, şimdi birlik zamanı bla, bla bla...
ve böyle devam eder gider. hiçbiri çıkıp 30 senedir yönettikleri, üstelik son dört dönemdir kendi aralarında bile nöbet değişimi yapmaya gerek görmeden hemen hemen aynı kişilerle sürdürdükleri yönetimin, mimarlar odasını ne hale getirdiğini, mimarlığı toplum gözünde ne kadar zayıf kıldıklarını açıklayamaz. kendilerini eleştirmeye gerek bile görmezler. hiçbirinin özgeçmişine ulaşamazsınız, bilmezsiniz kimdir bu adamlar diye...
karşılarına bu sefer çetin bir ceviz çıktı. en az onlar kadar toplumca, en az onlar kadar demokrat ve onlardan on kat daha çağdaş... ve bu sefer kaybetme korkusu tavana vuruncu şuursuz bir saldırı başladı... lütfen kimse kanmasın...
demokratız deyip, seviyeli bir seçim kampanyası yürütmek yerine, muhalefet çıkınca çıldırmak... çok yazık odamıza...
saldırdıkları ekipteki isimleri görünce, bu yazıyı yazmaktan kendimi alamadım. listedeki isimlerin neredeyse tümü, şimde ve daha önce, mimarlar odası ile birlikte pek çok iş yapmış insan. yani bu adamlar bu kadar kötüydü de, şimdi mi anladınız. neden odanın pek çok aktivitesinde onlara yer verdiniz...
forumlarda yazan herşeyi okudum, hepsini yanyana, üst üste koyunca başta hiçbir fikrim yokken, yukardaki sonuca vardım... hiç kimse aldanmasın. zaten çevremde benim yaşıtım herkes hemen hemen aynı görüşte. bu ucuz ve pis siyasete inanmadan, 25-30 yıldır odayı daracık bir alana hapseden bu yönetimi kazıyıp atmak için ilk defa böyle bir fırsat çıktı....
herkes seçime gelsin ve mimarlığa yol açsın...
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz.

Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm.
Omer Yilmaz offline   Alıntı Yaparak Yanıtla