Tek Mesaj Görüntüle
Eski 26-01-2008, 00:24   #162
Omer Yilmaz
Yönetici

Omer Yilmaz'in Avatar'ı

Omer Yilmaz is on a distinguished road
Simla'nın bu nefis yazısının hemen ardında Mimdap Forumu'ndan bir başka yazıyı aktarıyorum:

Alıntı:
Mimarlık İçin Mimarlar grubu’nun programi bence de açık ve her önemli başlığa değinmiş. 1994′ten beri savasimini verdigimiz açılımları da ongoruyor. Üstelik insan hakları ve özgürlüklerden yana, mimarlık ortamının gelişmesini, toplumsal yararı hedefliyor.
Kendi kendini Çağdaş Demokrat Toplumcu Mimarlar diye niteleyen bugunku Yonetim ile cene yaristirmanin hic kimseye bir yarari yok. Cunku bu insanlarin buyuk bolumu ne cağdaş, ne demokrat, ne toplumcu, hatta ne de mimar..!! Bunlarin cogu profesyonel odaci, Oda onlar icin bir isyeri, bir gecim kaynagi, o yuzden de elden kacirmak istemiyorlar… Bu cabalarini bir olcude de hosgoruyle karsilamak gerek…
Ama hosgorunun de bir siniri var, hosgorecegiz diye Mimarlar Odasi gibi cok onemli bir kurulusu onlarin ellerinde daha uzun bir sure birakamayiz. Sanirim meyve olgunlasti ve onlara artik gule gule demenin zamani geldi… Mimarlık İçin Mimarlar grubu’nun sunduğu programı butun gucumle destekliyor ve Mimarlığa Yol Açın diyorum…..
OROL ATAMAN
1994-1996 Donemi
M.O. Genel Sekreteri
Sağol Simla; sağolun Orol Ataman.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz.

Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm.
Omer Yilmaz offline   Alıntı Yaparak Yanıtla