25-01-2008, 08:05
|
|
|
Yönetici
|
Alıntı:
Orijinal metin Onur Eroğuz tarafından gönderilmiş
Sonunda Haydar Karabey'in aklıselime davet eden iletisiyle tartışma bir nefes almışa benziyor.
|
Alıntı:
Orijinal metin Onur Eroğuz tarafından gönderilmiş
Pek çok katılımcının ve özellikle Ömer Yılmaz'ın üslubunun olumsuzlaşmasını içinde bulunduğumuz durumun heyecanına veriyorum.
|
Sadece Karabey'in yazısı değil; uzuun tartışmanın derinliklerinde Erkmen'in kısacık ve son derece insani açıklaması da olmak üzere pek çok sağduyulu ve aklıselim yazı var.
Ne olursa olsun kendimi korumak adına (sakın yanlış anlamayın sizden değil, yazılanlar kalıyor, alıntı yapılıp başka yerlerde başka şekilde kullanılıyor vesaire...) bu açıklamayı yapmalıyım: Ben "üslubumdan" memnun olduğumu söylemiyorum. Ama seçimi kazanmak için bu üslubun zorunlu olduğunu düşünüyorum. Yıllardır yapılan seçimlerde bir şekilde başarılı olunamadı. Bu seçim döneminde mevcut yönetim (Ötekileştiriyorum. Belki bir ay sonra okuduklarım garip gelecek ama şimdilik net olarak bunu görüyorum; mimarlığın karşısında ki organizma o kadar güçlü bir ağ örmüş ki bunu aşmanın başka bir yolu var mı bilemiyorum.) yine aynı yöntemleri (Gazete ve TV'larda söylediler, forumlarda yazılı. Tekrara gerek yok sanırım. Büyük bir iftira ve karalama kampanyası.) izlerken bu defa karşılarında bambaşka taktikler ve yeni bir "üslup" da buldular.
Mimarlık ortamı Türkiye çapında sallanıyor. Pazar günü seçimlere katılımın 2.000 kişiyi aşması halinde zaten kazanmış olacağız. Kimin fazla oy aldığından bağımsız olarak mimarlar kazanacak.
Yazdığınız güzel mesaj için teşekkür ederim.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz.
Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm.
|
|
|