Aslında listedeki(mimarlığa yol açın) kişilerin AKP ile dolaylı veya ticari ilişkilerini bilemem...İçlerinde kişisel olarak tanıdığım ve değer verdiğim insanlar da var.Ama öylesine farklı profiller var ki hepsinin aynı amaçları paylaştığını da düşünmüyorum.Yani kendi ofislerinde, çalışanlarının suyunu çıkaran,büyük patronlarla iyi iş ilişkileri olan patron mimarların böylesine sosyal bir işe soyunması inandırıcı değil.Yani ortada tutarsız ve beni rahatsız eden bir durum var.Tabiiki patron mimarların böyle hakları var. Ama şimdiye kadar sosyal sorumluluklarının hiçbirini yerine getirmeyenlerin birden mimarlık ve mimar hakları için cengaver kesilmeleri bana garip geliyor.
Ben bir taraf değilim ama bu hareketi sadece Arkitera'dan izleyen biri olarak forumu yönlendirenlerin tutumlarının harekete zarar verdiği düşüncesindeyim.Gereksiz bir hırçınlık söz konusu.Bu bana itici geliyor.Sadece bana itici gelmediğinden de eminim.Muhalif yönetim seçilirse ve olası bir eleştri getirdiğimizde benzer bir tavırla mı karşılaşacağız?
Facebook'u da üye saymanız da çok acayip bir durum.Komşu mahallede adam dövmeye mi gidiyoruz

Çevre köylerden 3500 tane de atlı süvari bulursanız mordor sizin olur...