Arkitera Mimarlık Merkezi hakkında ayrıntılı bilgi için:
Arkitera Mimarlk Merkezi (Basın kuruluşu mu?)
(Türkiye koşulları demek ki bizleri buraya sürükledi. Ama basın kurumu / tarafsızlık söylemleri tuhaf. Arkitera mimarlıkta, daha kaliteli bir fiziksel çevreden yana olduğunu 7 yıldır haykırıyor.)
Hareketin çok hızlı geliştiği doğru. Belki bu gerekiyordu. Çünkü böyle bir baskına rağmen atılmayan iftira kalmadı.
Yarın gerek program gerekse yönetim kurulu hakkında ayrınıtılı bilgi sahibi olacaksınız.
Çok önemli bir konunun altını çizmek istiyorum Okyc: İçtenlikle (kendinizi kandırıyorsunuz o zaman demek size kalmış.) inanıyorum ve öyle ifade ediyorum ki "iki taraf" diye bir şey yok. Mimarlar Odalarını geri istiyor. Bunu anlamak bu kadar zor mu? Çeşitli forumlarda, Facebook'da, Ekşi Sözlük'te yapılmayan hakaret kalmadı. Soyadından dolayı suçlanan mı istersiniz, "projeci mimar" olmakla suçlanan mı yoksa listeler verip "bunlar yağmacı" denmesini mi istersiniz... Zaten bu listenin içine tüm mimarlık dünyası giriyor farkında değil misiniz?
Eğer amacınız siyaset değilse, amacınız koltuk değilse (Yönteme ilişkin bir not: Bu ekipteki her birey adeta koltuğa zorla itildi.) zaten bizimle aynı şeyi söylüyorsunuz.