Tek Mesaj Görüntüle
Eski 23-01-2008, 19:38   #93
okyc
Arkitera Üyesi

belirsizlik

Bütün bu tartışmalarda hala cevabı netleştirilememiş bir çok soru var ve benim de kafamda bunlara ek bazı sorular da var ve bunların yanıtını alamadığım sürece bu hareket benim için sloganlardan öteye gidemeyecektir.

1- bu hareket kimler tarafından nasıl başlatıldı? Arkitera ile ilgisi nedir? Arkitera basın kuruluşu olma görevini (tarafsızlığını) haber vermenin ötesinde olayı başlatma ve yönlendirme, sürekli müdahalede bulunma ile sabote etmemiş midir? (facebook da ki üye sayısını vermek de saçma ayrıca)
eğer bu süreç gerçek anlamda mimarlığın önünü açmaya evvelden beri niyetli ise bunun için neden oda seçimlerini bekledi, bu sürece gelene kadar oy almayı hedeflediği kitle ile neden iletişim kurmadı? Çok daha kapsamlı ve bilgilendirici bir süreç yaşatılabilinirdi hele elinizde bu kadar imkan varken...bu önemli bir sorun çünkü yeterince açık değil..
2- hareketin öne çıkaracağı liste de kimler yer alıyor
nasıl bir değerlendirmeyle bu kişiler öne çıktı
3- yönetimin iletişim yöntemleri ve yönetim biçimi nasıl kurgulanıyor, eleştirilere nasıl yanıt verilecek -çünkü şu an bu forumda ki biçim ürkütücü ve baskıcı.
4- Mimarlara nasıl yaklaşılacak hakları nasıl korunacak
işveren-çalışan-asgari ücretli?
5- Mevcut yönetimin yaptığı uygulamalar hepimizin ortak sorunu bu sorunlarla baş etmenin yolları bu kadar kısır mı? neden bütün tartışmalar iki tarafın haklı veya haksız olduğu senaryoları üzerinden yürümekte?
okyc offline   Alıntı Yaparak Yanıtla