Tek Mesaj Görüntüle
Eski 23-01-2008, 19:13   #92
Omer Yilmaz
Yönetici

Omer Yilmaz'in Avatar'ı

Blog Mesajları: 55
Alıntı:
Orijinal metin Mesut Tanyel tarafından gönderilmiş Mesajı Görüntüle
Merhaba,

gördügüm kadariyla tartisma cok yanlis bir zeminde yürüyor.

Mimarlar Odasinin idari islerini yürütecek yasal bir kurumu olmayinca dogal olarak yönetim kurulu durumdan vazife cikararak ayni zamanda müdüriyet görevinide yürütmekte ve dolayisiyla iki görev birden yapmakta hal böyle olunca uzun yillardan beri kurumda calisan kisilerde hedef haline gelmekteler buna birde bizim öküz altinda buzagi arama kültürünüde ilave ettikmi mimarliga yol acin adinda bir tablo ortaya cikmakta.
Acaba yanlış bir zeminde mi yürüyor gerçekten?

Soru: Yukarıda linki verdiğiniz Almanya örneğinde profesyoneller aynı zamanda yönetim kurulu üyesi mi? Mimarlık eğitimi almışlar mı yoksa yapacakları işin uzmanı olan profesyoneller mi?

Hatırlatma: Onyıllardır aynı yöneticiler görevde. Değişiklik gerekiyorsa yapılabilirdi herhalde.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz.

Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm.
Omer Yilmaz offline   Alıntı Yaparak Yanıtla