Tek Mesaj Görüntüle
Eski 23-01-2008, 16:04   #83
Omer Yilmaz
Yönetici

Omer Yilmaz'in Avatar'ı

Blog Mesajları: 55
Sevgili Simla,
Eyüp Muhçu, Afife Batur ve Behiç Ak yargısız infaz yaparken susup oturmak ancak geçen defalarda olduğu gibi seçimi kaybettirebilir.

Sağduyuya sonuna kadar evet. Ama önce bu sağduyunun yönetici koltuğunda -hele ki akademisyen koltuğunda- oturanlar tarafından gösterilmesi lazım.

Yıllardır mimarlar odasız yaşadı. Artık bu oyuna gelmememiz lazım. Kışkırtmalarına aynı güçle cevap verilmesini önemli bulduğumu söylemek isterim.

"AKP işbirlikçisi" ve diğer tüm çirkin yapıştırmaların sen söyledin diye ortadan kalkacağını asla düşünmüyorum. Soyadları nedeniyle, mimarlık yaptıkları için veya başka tuhaf argumanlar ile linç edilmek isteyen büyük çoğunluğun artık kendine ait olan yönetim erkini ele alması gerekli.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz.

Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm.

En son ayasofya tarafından düzenlendi : 23-01-2008 16:23.
Omer Yilmaz offline   Alıntı Yaparak Yanıtla