Tek Mesaj Görüntüle
Eski 23-01-2008, 13:56   #78
cbekleyen
Arkitera Üyesi

cbekleyen'in Avatar'ı

Blog Mesajları: 1
Ömer KANIPAK'ın dikkatlerine;
"Peki neden “Mimarlık için Mimarlar” grubunu destekliyorum, üstelik her şekilde odaya üye olmayı ve meslek odalarının varlıklarını hala ciddi şekilde sorguluyorsam."
demek sizce yeterli mi?
* Meslek odalarının varlıkları, hukuken yasaya dayanmaktadır,
* Meslek odalarının varlıklarının sorgulanmasını, dışardan değil de(Hariçten gazel okuyormuş durumunda olmamak), içerden yapmak daha erdemli bir davranış olmayacak mı? sizin için,
* Meslek odalarının,yaptırımcı gücünü eksik bulabilirsin, geliştirilmesine katkı sunamaz mısın?
* Meslek odamızı, bende zaman zaman eleştiriyorum, adımımızı kapısından içeri attığımız, farklı gerekçelerle oda çalışanları ile görüştüğümüz olmuştur, bende girdiğim ortamın genel görüntüsünün mükemmele yakın, çalışanlarının güleryüzlü,cana yakın tavır içersinde olmalarını arzu etmekteyim,bu güzellikleri sağlıyacak olan, günün oda yönetimleridir, sağlıyamıyorlarsa o yönetim beceriksizin tekidir, bunları da diyebilmek için, öncelikle lütfen odanıza üye olun,aidatlarınızı ödeyin, eleştirilerinizi içeride yapın,
* Oda'ya üye olmakla, oda'ya vereceğiniz bugünün değeri ile ay'da 10 YTL'yi, gereksiz olan nerelere harcamıyoruz ki, lütfen bu bedeli enayi parası olarak değerlendirmeyin, oda'nın hiçbirşey yapmadığına inanıyorsanız bile, sosyal ve teknik aktiviteleri bile (bazılarında ayrıca cebinizden ek bedel ödersiniz) insani ilişkilere bir katkıdır, asosyalleşmemize engeldir,
* Meslek odalarına herhangi bir iş için gidenler ve orada size hizmet verecek olanlar, peşin hükümlü olmamalıdırlar, önyargılı olanlar, şayet ne yaptığını kendisine sorgular ise, daha sonra, mutlaka mahçup durumlara düşmektedirler, uygar kalanlar da, karşı taraftan özür dileme erdemliğine ulaşabilmektedir,
* Sayın, Ömer Kanıpak;Şayet desteklediğin grubun, yönetime gelir ise,kaçacak delik bu sefer zor bulacaksın, bu "üye olmama" manifestosuna son vereceksin!!! gibi gelmekte bana,
Umarım, Meslek odalarına karşı takınmış olduğunuz bu katı halinize, gençlere örnek olacak tarz'da, son verirsiniz...
Esenkalın...