"Hemen hemen tamamlanmış olup" lafı ninninin alasıdır efendim.
İçinden cımbızla cümle seçmek kolay.
Ödenen 40.000 YTL ve faizin hesabını istemek nedir?
Bu soru da oda yönetimini bağlamaz mı?
Bu sonuca bağlanmış, yarışmada birinci olan kişi, Fatih Bey hakkı olan bu parayı tahsil etmiş ve Oda'ya sormaktadır "Neden bu şekilde faiz ve mahkeme masrafını üye aidatlarından ödediniz diye.
Hemen hemen bitmiş mi oldu bu konu???
Biz "hemen hemen tamamlanmış" olanı değil "tamamlanmış ve düzgün çalışana" bakarız.
Şu anda görebildiğimiz yegane sayfa
Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi sayfasıdır.
Akp iktidarı, garip bir sükse ile Karadeniz Otoyolu'nu açtı. Bırakın iyi bir hizmet olmasını, çevreye yaptığı yıkımları hepimiz biliyoruz. Buna karşı olanların hayatını kaybetiğini de. Bu forumda tartışıldı bunlar. Tabii sadece seçim zamanı okuyanlar - yazanlar bilmez.
Neyse karayolları yetkilileri de "Hemen hemen tamamlandı" diye yolu açtılar.
Oda'nın bu yönetiminin, e-oda veya icraatını görmek ne zaman nasip olur bilemiyoruz. Sanırız artık mümkün değil. Çünkü muğlak dönem raporu kimseye bilgi vermiyor ki.
Ancak mimar olarak, biz tamamlanmış işleri tartıyoruz efendim. Bitmeyen işler mi oda yöneticilerinin ilgi alanına girer?
Nedir???
Not: Bu arada Sayın İlart, Antalya'dan İstanbul Büyük Kent Şubesi'nin bilişim politikasını izliyorsunuz da, (Kişisel bilgilerinizde lütfedip adınızı yazmamışsınız ama Antalya'da büro sahibi yazıyor) benden yani nerdeyse 10 yıldır -ve hala- Bilgisayar MBÇK'sında görev alan birinden daha iyi biliyorsunuz yapılanları galiba. Kısacası sizin sözünü ettiğiniz ve inandığınız "hemen hemen tamamlanmış" olan hiç bir şey yok. Eğer çok gizli saklı yapılmadıysa sadece ben değil MBÇK başkanının dahi haberi yok. Sorup durdum çünkü devamlı ben. Ben de inanmak istiyorum. Oda açıklama yaptı da nedir?. Dönem raporu. Siz bu konuda açıklayıcı bir hal bulabildiniz tarafsız bir mimar olarak değil mi?
Neyse ben yeni gelecek yönetimin, bu yönetimden daha iyi bir bilişim alt yapısına sahip olduğunu her ne yarım bırakılmışsa daha kısa sürede daha iyisini yapacağına ve gizli saklı tutmayacağına herkese gelişiminde katkı sağlamada açık olacağına inanıyorum.