Tek Mesaj Görüntüle
Eski 22-01-2008, 21:56   #58
ayasofya
Yönetici

ayasofya'in Avatar'ı

Blog Mesajları: 17
Alıntı:
...
Received: from webkadir ([85.97.139.56])
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2670
...
Alıntı:
...
X-Client-IP: 85.97.139.56
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 3.2.1 (1.0) on pentagon.arkitera.net
X-Spam-Level: ********
...
Kadir Bey mail atmış belli ki. Hem isimsiz mail atıyor hem de "webkadir" isimlendirmesini kullanıyor.
Tabii görünmediğini zannediyor belli ki.

Bilginiz olsun. Mimarlar Odası bilişim konusunda ne yazık bu arkadaşın sözlerine güvenecek kadar dağılmış durumda. Ne bilgisayar MBÇK'sını tanıyorlar. Ne de Bilgisayar MBÇK'si başkanını.

NE DE BİR TOPLANTISINA KATILIYORLAR.

Tabii hiç bir bilgileri yok.

Ama Kadir oradan "ben mail atarım bizden geldiği belli olmaz" diye atladığında. Kanıyorlar.

Umarım yönetime başka birileri geldiğinde bilişim tecrübelerinin sadece tek bir çalışan tekelinde olmadığını görürüz.

Umarız GENÇ birileri gelir de bu şekilde etik olmayan davranışlara gerek kalmaz.
Oda'nın teknolojinin nimetlerini bu şekilde etik olmayarak kullanmasını aklım almıyor.

Bir düzeltme ve adı sanı belli bir mail CESARETİ Bekliyoruz...

NOT: (Kadir Bey, BK Şube'nin bilişimden sorumlu çalışanıdır kendisi. "webkadir" ismini ben koymadım yukarıdaki alıntıda görüldüğü üzere, kendi takdiridir. Kendisine şaka yollu söylediklerim dışında patronu dediği için bu şekilde isimsiz ama kendini blli eden mailler atmaması gerektiğidir.)

Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler?

Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler

TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ

En son ayasofya tarafından düzenlendi : 22-01-2008 23:27.
ayasofya offline   Alıntı Yaparak Yanıtla