Tek Mesaj Görüntüle
Eski 21-01-2008, 16:35   #82
Omer Yilmaz
Yönetici

Omer Yilmaz'in Avatar'ı

Blog Mesajları: 53
Alıntı:
Orijinal metin hakkı yırtıcı tarafından gönderilmiş Mesajı Görüntüle
Arkitera yetkilileri de ben de yazdigim yaziya gelen tepkilerin sayısından hem etkilendik hem de umutlandık. Görünen o ki herkesin rahatsız olduğu bir konu dile getirilmiş ancak ben konuya yeni bir perspektif katmak ve Mimarlar Odası'nın tavrının arkasındaki temel motivasyonun ne oldugunu düşünmek istiyorum.
Bundan sonra ne olabilir? En iyi ihtimalle oda zaten ayan beyan ortada olan bu durum karşısında borçları vadelendirecek ve tartışma kapanacak, herkes yine kendi kabuğuna kapanacak ve oda ile ilgili asıl sorun unutulacaktır.
Asıl sorun 30 küsür bin üyesi olan odanın üyelerinin bugün içinde bulunduğu sorunları anlamamakta direnmesi, gerçek bir sosyal örgüt olmaması ve siyasi tercihini liberal ekonomik eğilimlerden yana koyarak bugün üyesi en çok olan ve bu anlamda bir siyasi güç olabilecek bir oda olmanın getirdiği siyasi duruştan ve sorumluluktan tümden uzak olmasıdır.
Hakkı'nın bu mesajından sonra İstanbul Şube Yönetimi Hakkı'yı da dahil ederek yeni bir oluşuma gitti. Böylece bu konunun harareti de alınmış oldu.

Bugün hala Odamız, aidatları için üyelerine icra memuru salmaktadır. Ama akıllıkca yapılan manevra ile bu konu soğumaya bırakıldı.

Hakkı'dan son derece içtenlikte bu konudaki gelişmeleri buradan aktarmasını rica ediyorum.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz.

Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm.
Omer Yilmaz offline   Alıntı Yaparak Yanıtla