Tek Mesaj Görüntüle
Eski 14-01-2008, 13:59   #10
cbekleyen
Arkitera Üyesi

cbekleyen'in Avatar'ı

Blog Mesajları: 1
Bazı arkitera üye ve adaylarını takıntılı olma alışkanlıklarından uzak durmalarını temenni ediyorum;
1-T.C. no'larını bugüne kadar verdiğiniz yerlerleri göz önünde bulundurur iseniz, Arkitera Yönetimden saklamanızın asıl gerçeklerini saptamakta zorluk çekmekteyim,
2-Cep Telefonları meselesi de keza öyle, ben şahsen her gönderdiğim e-mail altına konut telefonuma varıncaya kadar yazmışımdır,
3-Evet tekrar yazılmalarının önüne geçmenin yöntemlerinden biride IP numarası olabilir, fakat unutmayın Arkiteraya internet kafelerinden de aynı PCden girenler var bunları elemeniz son derece de zor...
4-Ben buradaki forumların birinde de bahsetmiş idim, karşı çıkanlar oldu saygı duyarım, bizler bu forumlarda yüz kızartıcı işler yapmak için bulunmamaktayız, medeni, insani duygulara sahip isek kendimizden ve karşı tarftan kuşku duymuyor isek buralar da rumuzlarla değil gerçek kimliklerle yer almamız gerektiğini ifade etmiş idim, bunu hisseden meslaktaşlarımızdan biride sanırım Oktay EKİNCİ olmuş kısa bir süre bu formda yer almış ve devam ettirmemiş görünmektedir!!!
Dilerim yeni uygulamalara karşı çıkanlar at gözlüklerini çıkarırlar, daha geniş persfektiften sonuçlara varırlar, yüreklerinizi ferah tutun, istenen bilgileri korkmadan verin derim ben, Türkiyemiz de gizli saklı kalan hiçbirşey bulunmamaktadır aslında, biraz olumlu olmaya çalışalım,tabiki Arkitera yöneticilerine de düşen önemli hususlar yok değil, onlar da gereği gibi özenli ve güvenli olmak zorundadırlar, olacaktırdırlar...
Esenkalın...Saygılarımla...