evet sonunda beklediğim oldu dönüş platformuna ek yapılmaya başladı .Bir kere daha idrak ettim.Belediye tamamen bu işe ehliyetsiz kişilerce amatörce yönetiliyor.Ben anlamıyorum senin elinin altında bir sürü mühendis,mimar var.Araçların dönüş çaplarıda belli.E be adam ! sen hala nasıl hata yapasın .Anlamıyorum Anlamıyorum Anlayan beri gelsin
Muhtemelen olay şöyle gerşekleşti(sonunda senaryo da yazıyoruz)
Proje Grubu avan projeyi hazırlamıştır.Sunum için müdür çokbilir beyin kapısını çalarlar
tık tık tık(kapı sesi efekti)
Müdür çokbilir bey:Girrrrrrr
1.Mühendis:Efendim avan proje hazır görmeniz için getirdim
Müdür çokbilir bey:Bakayım
haşır huşur(ses efekti) (mühendis paftayı masaya yatırır)
Mühendis:Buyrun,Platform o şeklinde x mt yükseliğinde y mt genişliğinde maliyeti z bin ytl .f günde inşaa ediliyor
Müdür çokbilir bey:Neee( hayret ifadesi) y mt mi? ne yapıyorsun sen uçakmı indireceksin buraya!
1.Mühendis: (önce biraz susar .yüzünde acı bir ifade ) ama müdür bey otobüslerin dönüş çapı n mt +güvenlik payı var .Tabliyeleri y mt den daha az geniş yaparsak otobüsler rahat dönemezler tehlikeli olabilir.Ayrıca maliyetide çok etkilemez
Müdür çokbilir bey:Hayır efendim hayır dönerler rahat rahat birşey olmaz.!( sinirlenir) f günmüş! peh! o kadar zaman yok başkan t gün verdi.
2.Mühendis: Efendim bu da köprüler merdivenler .a mt eninde b metre boyunda c bin ytl maliyetinde .Mevcut merdivenler ancak idare ediyor.o yüzden .eskileriyle aynı ebatta
Müdür çokbilir bey:Ohooo siz uçmuşsunuz .Meeting mi düzenleyecekler köprüde ya! daraltın bunları .yarısı kadar olsun
2.Mühendis (şaşkın yüz ifadesi) Ama?????Çok dar değilmi izdiham olmasın sonra ?
Müdür çokbilir bey

ciddi bir yüz ifadesi) Ulaşım zayiatı deriz olur biter.
1.ve .2. Mühendis

aynı anda şaşkın bir ifadeyle )Ama efedim!!!!!!! bu dedikleriniz olmaz .
Müdür çokbilir bey:Ben dedim oldu
1.ve .2. Mühendis:Peki