Tek Mesaj Görüntüle
Eski 29-11-2007, 21:45   #171
derin76
Forum Üyesi

derin?

merhaba
derin76'nin rumuz olarak kullandığı Derin benim. derin76, yani Işık benim adımı rumuz olarak seçmiş. Bir süredir takip edemediğini söylediği ve edemeyeceği forumda yazılanlar için beni yetkilendirdi.
İzninizle açıklamak istiyorum. Yaklaşık 13 gündür tüm yazılanları okuyup anlamaya çalıştığım bir foruma, sonunda; başkasının rumuzuyla da olsa cevap vermek durumunda kalıyorum. Bendeniz Derin, Işık'ın (derin76) ETO yarışmasındaki tasarım ortağıyım. Aslında onun yazdığı metni olduğu gibi aktarmakla yükümlüydüm (sebebini bilmeden) ama baktım ki bizi de ilgilendirebilecek bir noktaya gelmiş... Ben de kendi cevabımı vermeyi doğru buldum.
Askerlik öncesinde üyeliğim vardı fakat bilgileri hatırlayamadığım için Işık'ın başka amaçla verdiği üyelik bilgilerini kullanmanın sakıncası olmadığını diliyorum.
Kolokyumu izleyen ve sergiyi gezen tek üyemiz olduğu için ona inanmak durumundayız... ''satınalmalarda bizimkine benzer fikirler var ama alplerin italya'dan slüetine benziyor. nedenini anlayamadim''ı neden dediğini çözememiştim. arkitera sayesinde anlamis oldum.
kamilk ya söylemek istediğim şu; yayınlanmasını istemeyen bizdik. Işık'a kalsaydı çoktan yayınlanmıştı. ama melih gökçek'in gökkuşağı söyledikleri geldi aklıma.''ben tasarladım mimarlara çizdirdim''... farkında mısınız bilmem ama O bile içeriğin kime ait olduğunu biliyor!
Tabanlıoğlu'nun Anakara'ya armağanını gören oldu mu? Ben gördüm... utandım.... görün!
derin76 offline   Alıntı Yaparak Yanıtla